Evenemangs sök

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2024><<
april 2024
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.




  SÖK  

Föreläsningar och kurser: LUMA SUOMI -koulutus: GeoGebra opetuksessa

<$DetailsPaikka$><$DetailsOsoite$><$DetailsOsallMaksuLisatiedot$><$DetailsJarjestaja$>
Evenemangs kategori:Föreläsningar och kurser
Tid:mån 3.9. - sön 25.11.2018 kl 0:00
<$DetailsIlmoittautumisLinkki$>
Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus (osa LUMA-keskus Suomea) järjestää syyslukukaudella 2018 kokonaan verkossa toteutettavan maksuttoman GeoGebra opetuksessa -täydennyskoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat ohjelmiston perusominaisuuksiin sekä tarjota runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä GeoGebran opetuskäytöstä peruskoulussa ja toisella asteella. Kouluttajana toimii FM Jenni Räsänen Helsingin yliopistosta. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa on ollut mukana FT Anna Kairema Helsingin matematiikkalukiosta. Lisäksi suunnitteluun ovat osallistuneet FM Jarno Koskimäki ja FM Mikko Rahikka Helsingin yhteislyseosta.

KOHDERYHMÄ

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti peruskoulun sekä toisen asteen oppilaitosten matematiikan opettajille, mutta myös muiden aineiden opettajat ovat tervetulleita mukaan. Koulutus soveltuu sekä vasta-alkajille että jo jonkin verran GeoGebra-ohjelmistoa käyttäneille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan.

AIKATAULU

Koulutus koostuu kahdestatoista koulutusviikosta (viikot 36-47). Koulutuksen kokonaislaajuus on 50 tuntia.

Koulutus muodostuu kahdesta osiosta: perusteet (18 h) ja mahdollisuudet (32 h). Perusteet-osiossa (viikot 36-39) tutustutaan GeoGebra-ohjelmiston perustoimintaan, kuten dynaamiseen 2D-geometriaan. Mahdollisuudet-osiossa (viikot 40-47) syvennytään GeoGebran ominaisuuksiin ja käyttöön laajemmin ja sovelletaan ohjelmistoa opetus- ja opiskelutilanteisiin. Osion lopuksi kukin osallistuja raportoi koulutuksen aikana toteuttamistaan itsenäisistä opetuskokeiluista.

Koulutuksesta voi suorittaa molemmat tai ainoastaan toisen osion. Huomaa kuitenkin, että voit ilmoittautua pelkkään mahdollisuudet-osioon, jos olet jo suorittanut perusteet-osion syksyllä 2017 tai keväällä 2018.

Koulutuksen opiskeluympäristö on verkko-oppimisalustalla, jossa voit opiskella GeoGebran käyttöä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Koulutusmateriaali koostuu opetusvideoista sekä harjoitustehtävistä. Tehtäviä on osittain eriytetty luokka-asteiden mukaan. Opiskelualustan keskustelualueilla osallistujilla on mahdollisuus keskustella ja kysyä apua koulutuksen teemoihin ja harjoitustehtäviin liittyen.

Huom. Koulutus on suunniteltu Teknologian mielekäs pedagoginen käyttö LUMA-aineiden toiminnallisessa opetuksessa -täydennyskoulutuksen ja sen moduulin B1. GeoGebran perusteet pohjalta. Koulutuksessa onkin jonkin verran samoja sisältöjä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautudu mukaan sunnuntaihin 26.8.2018 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/90243/lomake.html

LISÄTIEDOT

Tiedustelut ja yhteydenotot: Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus, matematiikan tiedekasvatuksen koordinaattori Jenni Räsänen, jenni.j.rasanen@helsinki.fi, puh. 02941 51544.

Koulutus on osa LUMA SUOMI -ohjelman kehittämishanketta Mielekäs matikka. Ohjelmaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

#tiedekasvatus<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>

Långvariga evenemang

Lägg till evenemang

Information om kalendern