Evenemangs sök

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2024><<
april 2024
tiontofr
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
  SÖK  

Föreläsningar och kurser: KESKUSTELUJA KESTÄVÄMMÄSTÄ RUOKAKULTTUURISTA

<$DetailsPaikka$><$DetailsOsoite$><$DetailsOsallMaksuLisatiedot$><$DetailsJarjestaja$>
Evenemangs kategori:Föreläsningar och kurser
Tid:tor 4.10. - tor 25.10.2018 kl 12:00-18:00
<$DetailsIlmoittautumisLinkki$>
Tervetuloa oppimaan kestävämmästä ruokakulttuurista Vision ja Työväenopiston yhdessä järjestämille avoimille yleisöluennoille:
Kasvissyönnin suosio on lisääntynyt. Onko siitä tullut osa suomalaista ruokakulttuuria vai onko Suomi yhä lihansyöjien maa? Miten voimme tehdä kestävämpiä valintoja ruoan suhteen, nyt ja tulevaisuudessa?

Sisältö
* 4.10.2018 Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.?Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen

* 11.10.2018    Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät?Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen

* 25.10.2018    Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa??Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>

Långvariga evenemang

Lägg till evenemang

Information om kalendern