Calendar
Title and navigation
Title and navigation |
<< | | april 2024 | | << |
|
|
Tervetuloa oppimaan kestävämmästä ruokakulttuurista Vision ja Työväenopiston yhdessä järjestämille avoimille yleisöluennoille:
Kasvissyönnin suosio on lisääntynyt. Onko siitä tullut osa suomalaista ruokakulttuuria vai onko Suomi yhä lihansyöjien maa? Miten voimme tehdä kestävämpiä valintoja ruoan suhteen, nyt ja tulevaisuudessa?
Sisältö
* 4.10.2018 Nauris, nakki ja nyhtökaura: Kasvisruoka osana suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.?Luennoitsija: Kirjailija Jukka Vornanen
* 11.10.2018 Kuka lopulta maksaa ruokamme? Kestävän ruoantuotannon osatekijät?Luennoitsija: Tietokirjailija, kuluttajaekonomisti Mari Koistinen
* 25.10.2018 Tulevaisuuden pitopöytä: Sirkkoja ja keinolihaa??Luennoitsija: Dosentti Mari Niva, Kuluttajatutkimuskeskus, HY<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>
|
|
Långvariga evenemang
-
lör 3.6.2023 - sön 29.12.2024
Luonnontieteellinen museo
-
tis 19.3. - sön 26.5.2024
Luonnontieteellinen museo
-
fre 12.4. - ons 24.4.2024
Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
-
ons 8.5. - ons 19.6.2024
Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
-
ons 31.7. - ons 7.8.2024
Kumpulan kasvitieteellinen puutarha
|