Haku

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<marraskuu 2024><<
marraskuu 2024
matiketopelasu
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
  HAE  

Muut tapahtumat: Pientä purtavaa -teemaopastukset

<$DetailsPaikka$><$DetailsOsoite$><$DetailsOsallMaksuLisatiedot$><$DetailsJarjestaja$><$DetailsTapahtumanIlmoittajanEmail$>
Tapahtumaluokka:Muut tapahtumat
Aika:to 5.9. - to 19.12.2024 klo 17.00-17.30
<$DetailsIlmoittautumisLinkki$>
Rautaisannos ruokahistoriaa!

Pientä purtavaa -teemaopastuksella syvennytään yhteen Tiedemuseo Liekin Ruokaa kaikille -näyttelyn aiheeseen kerrallaan. Mitä nälkävuosista opittiin ja miksi lehmä oli niin tärkeä? Mitä tutkijat tekevät tällä hetkellä tulevaisuuden ruoan hyväksi?

Teemaopastukset pidetään torstaisin klo 17.00 (kesto 30 min). Opastus sisältyy pääsylipun hintaan (10 / 7 / 0 €, myös Museokortilla). Ei ennakkoilmoittautumista. Käyntiosoite Fabianinkatu 33.

Tervetuloa pureskelemaan teema kerrallaan!

Teemat syyskaudella 2024:

5.9. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
12.9. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
19.9. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
26.9. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
3.10. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
10.10. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
17.10. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
24.10. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
31.10. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
7.11. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
14.11. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
21.11. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
28.11. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
5.12. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
12.12. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
19.12. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>

Pitkäkestoiset tapahtumat