Rautaisannos ruokahistoriaa!
Pientä purtavaa -teemaopastuksella syvennytään yhteen Tiedemuseo Liekin Ruokaa kaikille -näyttelyn aiheeseen kerrallaan. Mitä nälkävuosista opittiin ja miksi lehmä oli niin tärkeä? Mitä tutkijat tekevät tällä hetkellä tulevaisuuden ruoan hyväksi?
Teemaopastukset pidetään torstaisin klo 17.00 (kesto 30 min). Opastus sisältyy pääsylipun hintaan (10 / 7 / 0 €, myös Museokortilla). Ei ennakkoilmoittautumista. Käyntiosoite Fabianinkatu 33.
Tervetuloa pureskelemaan teema kerrallaan!
Teemat syyskaudella 2024:
5.9. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
12.9. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
19.9. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
26.9. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
3.10. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
10.10. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
17.10. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
24.10. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
31.10. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
7.11. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
14.11. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
21.11. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?
28.11. Petusta perunaan – miten nälkävuodet selätettiin?
5.12. Kauraa ja papua pöytään – uusia ruokavaihtoehtoja tieteen piirissä
12.12. Turvallista ruokaa – kylmäsäilytyksen ja hygienian tärkeys
19.12. Maitoa ja voita – miksi lehmä oli niin tärkeä?<$DetailsLisatietojaLinkki$>
<$DetailsTakaisinHakutuloksiin$>